Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Jeg er autorisert regnskapsfører med lang erfaring. I mange år har jeg jobbet ved et regnskapskontor i Østfold der jeg hadde egen kundeportefølje bestående av små og mellomstore bedrifter.

Jeg er medlem av Regnskap Norge (tidligere Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening NARF), og er derved underlagt bransjens egen kvalitetskontroll i tillegg til myndighetenes kontroll som utøves via Kredittilsynet. Medlemskapet medfører at jeg blir løpende oppdatert med regelendringer, lovendringer og forskrifter. I tillegg har jeg tilgang til fagavdelinger som et "støtteapparat" jeg kan henvende meg til for å yte enda bedre service til mine kunder. Dette gjør at Dere som kunde kan føle Dere trygge på at Dere kjøper et økonomiprodukt som tilfredstiller dagens krav.

Jeg legger stor vekt på personlig oppfølging, høy grad av tilgjengelighet ovenfor mine kunder, og er opptatt av å levere et produkt som ivaretar Deres interesser. Mitt mål er å være en profesjonell støttespiller for Deres bedrift, slik at Deres tid og ressurser kan konsentreres om inntektsbringende virksomhet.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn